Anna lapsesi pukea sinut -teemapäivä perjantaina – lapset saavat päättää asusi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa saatiin taannoin ihmetellä lukuisia valokuvia, joissa ihmiset näyttäytyivät kaupungilla ja työpaikoilla todella erikoisissa asuissa. Kyse ei ollut kuitenkaan uudesta trendistä, vaan Anna Lapsesi Pukea Sinut -päivästä, jolloin lapset päättävät missä asussa aikuinen viettää päivän.

– Lapsilla on mahtava mielikuvitus. Meillä aikuisilla se on rajoittuneempi johtuen kaiken maailman säännöistä, mitä olemme mieleemme rakentaneet. Annetaan edes yhden päivän aikana lapsen mielikuvituksen päästä valloilleen ja sallitaan heidän pukea meidät haluamallaan tavalla, Lauri Salovaara kuvailee järjestämäänsä teemapäivää.

Osallistuminen teemapäivään on helppoa. Aikuisten tulee antaa lasten valita vaatteet, joihin aikuiset pukeutuvat päivän ajaksi. Sääntöjen mukaan kaikki on sallittua, joten myös uima-asut ja karvalakit kannattaa kaivaa esiin.

Asukokonaisuuden ollessa valmis sen voi ikuistaa vaikkapa työmatkan aikana kuvaksi ja julkaista se sosiaalisessa mediassa muiden iloksi. Salovaara korostaa, että tapahtuma järjestetään huvin ja kannatuksen vuoksi ja että tapahtumassa ei liiku lainkaan rahaa.

#annalapsesipukeasinutpäivä #annalapsesipukeasinut #iisastailaa #isipysyysisällä

A post shared by Mika Ojala (@ojala_mika73) on

https://www.instagram.com/p/BEf5hQanu4j/?tagged=annalapsesipukeasinutpäivä

Käytävä edustus! #annalapsesipukeasinutpäivä #annalapsesipukeasinut #munrahis #töissäonkivaa

A post shared by Kirsi Autio (@kirsiautio) on

Tänään mä olen ollut tyylikäs, kiitos neiti 3v 😄❤ #annalapsesipukeasinut #annalapsesipukeasinutpäivä

A post shared by Noora Kalliola (@nogetus) on

#annalapsesipukeasinutpäivä #päiväniprinsessana #Linnea #5-vuotias

A post shared by Iida Mariia (@iidissss2.0) on