Mikä povipommi! 18 miljoonaa ihmistä ihastelee tätä tiimalasivartaloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on huippusuosittu kaunotar.

Nyt Claudia on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään muun muassa bikineissä. Niissä nähdään esimerkiksi hänen upea tiimalasivartalonsa, joka saa miehen kuin miehen hiljaiseksi.

23-vuotias brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.