Jackass-parodia huvittaa – tällainen olisi naisten toteuttamana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jackass ja Duudsonit nousivat aikoinaan todella suosituiksi televisio-ohjelmiksi, joissa nuoret miehet tekivät erilaisia kivuliaita temppuja ja pilailivat vuorotellen toistensa kustannuksella. Nyt videolla nähdään millaisia temppuja naiset keksisivät mikäli Jackass for Girls -niminen sarja olisi olemassa.

College Humor -kanavan aikoinaan tekemässä parodiassa nähdään millainen naisilla toteutettu Jackass-ohjelma oikein olisi. Kuten kuvitella saattaa, naisten tekemät tempaukset ja kivuliaat jekut eroavat miesten tekemistä asioista hyvin paljon. Video on julkaistu ensimmäisen kerran jo vuosia sitten, mutta se on saanut nyt uudestaan tuulta alleen Dorkly-sivuston jakamana.

Videolla nähdään miten naiset polttavat otsaansa kuumalla kihartimella, juoksevat ilman urheiluun sopivia rintaliivejä ja ajelevat säärikarvojaan kuivalla terällä. Muut naispuoliset kaverit katsovat tietenkin suorittajaa vierestä kannustaen ja oksentaen samalla.

https://www.facebook.com/dorkly/videos/1452813794762026/