Stara Duudsonit

Festarit

Provinssi oli huikea menestys – 79 000 kävijää! Kuvakooste lauantailta

Seinäjoen Provinssirock oli viime vuonna floppi kaikilla mittareilla, mutta tänä vuonna tapahtuma teki omistusjärjestelyjen muutoksen myötä paluun Suomen festareiden kirkkaimpaan kärkeen. Tapahtumassa vieraili nimittäin tänä vuonna peräti 79.000 vierasta.

Aurinko helli eilen Provinssin viimeistä päivää, jonka teemana oli erityisesti kotimainen tähtikaarti. Lavoille nousivat muun muassa Softengine, Kasmir, Sanni, Jenni Vartiainen, Stig, Paperi T, Saara ja Apulanta. Lauantain pääesiintyjä oli amerikkalainen Faith No More, joka otti lavan haltuun energisen Mike Pattonin johdolla, mutta ei kuitenkaan onnistunut saamaan Apulannan tavoin päälavan kentän takaosaan asti ulottuvaa ihmismerta.

Pink Stagella nähtiin illan aikana elektronista musiikkia norjalaisen Kygon ja brittiläisen Above & Beyondin tarjoilemina, ja samalla ison teltan tunnelma muuttui jättiläismäiseksi klubiksi. Ensimmäisellä täyspitkällä keikallaan esiintynyt Saara vieraili lisäksi Kasmirin keikalla Vauvoja-kappaleen aikana. Saara hurmasi taitavalla laulutekniikallaan ja korkeilla äänillä, jotka aiheuttivat kylmiä väreitä.

Uutuutena Provinssi-alueelle oli tänä vuonna tuotu kymmeniä metrejä pitkä vaijeriliuku, jota laskemalla pääsi vauhdikkaasti fastivaalialueen läpi kulkevan joen yli. Stara bongasi yleisön joukosta Duudsoneiden Jarnon, joka oli ”pahanteossa” permanenttitussinsa kanssa.

Provinssi 2015, Kasmir ja Saara, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kasmir ja Saara, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Duudsoneiden Jarno, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Duudsoneiden Jarno, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Viihdeuutiset

Kimi Räikkönen jahdilla Duudsonien kanssa – mitä ihmettä Jarpilla on yllään?

Ensi viikonloppuna ajetaan Formula 1 -kauden yksi mielenkiintoisimmista kilpailuista, kun autourheilun kuninkuusluokka päästää hevosvoimansa irti Monacon legendaarisella katuradalla. Kimi Räikkönen on nyt valmistautunut kisaan tapaamalla suomalaisia ystäviään huvijahdilla.

#tbt monaco gp with @jarppidudeson #kimiraikkonen #iceman #dudesons #duudsonit

Kuva, jonka jukka hilden (@jukkadudeson) julkaisi

Duudsonit julkaisivat nimittäin Instagramissa valokuvan, jossa Jukka ja Jarppi poseeraavat huvijahdin kannella yhdessä Kimi Räikkösen kanssa. Erikoista kuvassa on kuitenkin Jarpin asuvalinta, sillä hänellä on yllään Formula 1 -kuljettajan ajohaalari. Kimin ajohaalarista tuskin on kyse, sillä Jarpin ruumiinrakenne poikkeaa ”hieman” kisakuljettajasta. Asuvalinta on kaikesta huolimatta tyylikäs.

Viihdeuutiset

Tom of Finland jäämässä kakkoseksi? Duudsonit saavat omat postimerkit

Viime päivinä Suomessa on kohuttu kovasti Tom of Finland -postimerkeistä, jotka on noteerattu myös maailmalla. Nyt tulossa on toinenkin postimerkkisarja, joka saanee huomiota Suomen lisäksi mysö ulkomailla. Itella Posti Oy julkaisee 1. syyskuuta Duudsonit-pienoisarkin postimerkkejä.

– Onhan se ny siistiä ku voi lähettää omalle muorille jouluterveiset omalla merkillä varustettuna, Jarppi hehkuttaa tulevia nimikkomerkkejään.

– On suuri kunnia päästä postimerkkihin ja hieno nährä että meikälääsenkin iso pää mahtuu tuollaaseen palaan paperia. Henkilökohtaasesti lämmittää syräntä päästä rakkauskirjeisiin ja muihin tärkeisiin viesteihin mitä ihmiset toisillensa lähettää, Jukka jatkaa.

Sarjakuvamaisissa tarrapostimerkeissä esiintyvät kaikki neljä Duudsonia, eli Jarppi, Jukka, Jarno ja HP. Ja koska kyseessä ovat Duudsonit, postimerkit eivät ole ihan perushyllytavaraa. Itellan mukaan luvassa on ennennäkemättömiä yllätyksiä itse merkeissä ja niiden ulkopuolella. Myös postimerkkien julkaisupäivän yhteyteen on suunniteltu jotain totutusta poikkeavaa.

Duudsonit-postimerkkien ulkoasusta vastaa graafinen suunnittelija Janne Korsumäki yhdessä Rabbit Merchandising Oy:n kanssa. Pienoisarkissa on neljä 1. luokan tarrapostimerkkiä. Postimerkit liittyvät osana koulukiusaamista vastustavaan kampanjaan ja Duudsonit on itsekin kuvattu merkkeihin kouluikäisinä. Jekku päivässä pitää Duudsonien mukaan koulussakin mielen virkeänä, mutta he muistuttavat, että missään tapauksessa ei pidä sortua kiusaamiseen.