Kolmipyörä tuunattiin moottorisahalla – huikea lopputulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni olisi varmasti lapsena innostunut, mikäli heidän poljettava kolmipyöränsä olisi muutettu itsestään liikkuvaksi moottoriajoneuvoksi. Juuri näin tehdään tuoreella Youtube-videolla.

Youtube-kanava ThisDustInin videolla tavallinen lasten kolmipyörä laitetaan uuteen uskoon moottorisahan avulla. Sahasta on poistettu teräosa ja se liitetään kolmipyörään moottoriksi.

Uudistuksen ansiosta kolmipyörää ei tarvitse lainkaan polkea, vaan se liikkuu sahan moottorin ansiosta itsestään. Tässä tapauksessa lienee kuitenkin parasta, etteivät keksinnön tekijät anna sitä lasten käsittelyyn vaan koeajavat moottorikolmipyörää itse.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat