Leviksen uusi farkkumalli ihmetyttää – paljastaa takapuolen!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime keväänä muun muassa Jennerin siskokset kulkivat lyhyissä minishortseissa, joiden alta pakaran ja reiden taitekohta ja osa paljasta pakaraa paljastui. Sen jälkeen Kylie Jenner olikin jo asettamassa uutta vielä paljastavampaa trendiä housuilla, jotka oli kulutettu kokonaan puhki takapuolesta.

Kylie Jennerin farkkujen kulutukset oli tehty niin ylös, että naisen kummatkin pakarat näkyivät housuihin tulleista aukoista läpi. Tänä keväänä Levis näyttäisi vieneen samantyylisen trendin ehkä jopa vieläkin Jennerin siskoksia pidemmälle takapuoleen asetettujen vetoketjujen avulla.

Uudessa VETEMENTSxLEVIS -farkkumallistossa housuihin on tehty takapuolen kohtaan rohkeita yksityiskohtia. Kummankin pakaran päällä ja pakaroiden välissä sijaitsee vetoketjuja, jotka housujen käyttäjä voi halutessaan avata paljastaakseen muille mukavan palan omaa takapuoltaan.

#VETEMENTSxLEVIS @RICCARDIBOSTON

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

#VETEMENTSxLEVIS @NETAPORTER @viviuniverse

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

#VETEMENTSxLEVIS NOW @RICCARDIBOSTON

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

#VETEMENTSxLEVIS @additionadelaide

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on