Naiset pukeutuivat töihin kuin Coachellaan – vähemmästäkin leuka loksahtaa!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Todella suosittu Coachella-festivaali järjestetään tänä vuonna Kaliforniassa 14.-16. ja 21.-23. huhtikuuta ja tapahtuman pääesiintyjiä ovat Kendrick Lamar ja Radiohead. Coachella on tunnettu aurinkoisesta ja lämpimästä säästä, joka saa ihmiset pukeutumaan tapahtumaan hyvin paljastaviin ja hauskoihin asuihin.

Musiikkifestivaalit rohkaisevat ihmisiä ottamaan pukeutumisessaan riskejä ja kokeilemaan rohkeampia asuja kuin normaalisti. Coachella on kuitenkin pukeutumisen suhteen omaa luokkaansa, koska sen juhlijat panostavat joka vuosi todella paljon näyttäviin asuihinsa.

Nyt Boldly-kanava on julkaissut videon, jossa kaksi naista ja yksi mies kokeilivat pukeutua Coachellan inspiroimiin asuihin työpäivänä. Paljastavat ja hyvin näyttävät asut käänsivät arvatenkin toimistossa katseita enimmäkseen positiivisella tavalla, mutta festivaalipukeutuminen ei kuitenkaan toiminut työympäristössä itse pukijoiden mielestä niin hyvin kuin festivaaleilla.