Pari poistetaan Temptation Island Suomi -ohjelmasta: ”Asioita lakaistu maton alle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelonen Media paljasti tänään, että suositussa Temptation Island Suomi -realitysarjassa nähdään tänä iltana esitettävässä jaksossa dramaattinen käänne, kun yksi ohjelman pareista poistetaan ”saarelta” kokonaan. Emmi ja Jesse passitetaan kotimatkalle, koska Emmille peli alkoi olla liikaa.

Emmi ilmoitti kuvausryhmälle, ettei hänen hyvinvointinsa enää kestä ohjelmassa mukana olemista.

– Mä vaan paloin täällä lopullisesti loppuun. Tajusin, että oli ylipäätään riski tulla tänne, koska ennen tänne tuloa olen ollut aika uupunut. Ne pienet jutut, jotka siviilissä painoi, ovat täällä kasvaneet lumipallon lailla. On paljon asioita, jotka on lakaistu maton alle, Emmi kertoi ohjelman isäntä Sami Kuroselle.

Luonnollisesti Emmin jaksaminen oli etusijalla, joten tuotantoyhtiö päätti poistaa parin molemmat osapuolet ohjelmasta. Emmi myönsi, että ei ole ollut täysin rehellinen omasta hyvinvoinnistaan myöskään kumppanilleen Jesselle. Pariskunta tapasi toisensa rannalla, jolloin Emmi pääsi selittämään tilanteen hämmentyneelle Jesselle. Jesse lupasi, että pari selättää ongelmat yhdessä.

Seuraavassa jaksossa saarelle ilmestyy uusi pariskunta poistetun tilalle.