Pikkupoika ei osannut lausua K-kirjainta – kertoi rakastavansa rintoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienillä lapsilla voi olla puhumista opeteltaessa erilaisia puhevikoja tai pieniä vaikeuksia ääntää tiettyjä kirjaimia tai sanoja. Tämän vuoksi osa sanoista saattaakin kuulostaa hieman erilaisilta tai jopa täysin eri sanoilta kuin lapsi on tarkoittanut.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa pieni poika ei osaa lausua oikein kissapennut-sanaa. Aina kun poika yrittää sanoa kissanpennut, hän sanookin sanan, joka tarkoittaa naisen rintoja. Äiti on kuvannut pojasta suloisen videon, jossa poika yrittää saada sanotuksi, että hän rakastaa kissanpentuja.

Kun poika yrittää sanoa äidin pyytämää lausetta, hän kertookin iloinen ilme kasvoillaan rakastavansa rintoja. Vanhemmat eivät pysty olemaan nauramatta pienelle virheelle, jonka ansiosta täysin viattomasta lauseesta syntyykin jotakin aivan muuta.