Poliisi palkkasi huumeliskon töihin – hulvaton maskotti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet poliisilaitokset luottavat kiellettyjen aineiden ja esineiden paikantamisessa poliisikoirien tarkkaan hajuaistiin. Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitseva poliisilaitos on kuitenkin ottanut riveihinsä hieman toisenlaisen eläimen.

Avondalen poliisiasemalla aloittanut Iroh on pogona-lisko, joka toimii jatkossa poliisilaitoksen maskottina. Avondalen poliisilaitos julkaisi Facebookissa kuvia Iroh-liskon virkaanastujaisista. Matelija sai työtehtäväänsä varten jopa oman virkamerkin.

PÄIVITYS: Alunperin poliisit vitsailivat, että liskon työtehtävä on paikantaa kiellettyjä aineita, kuten huumeita. Se oli kuitenkin vain pilaa, sillä liskon työtehtäviin ei todellisuudessa kuulu huumeiden etsimistä.

Splash
Splash