Rosie Huntington-Whiteley hehkuu raskaana: ”Elämäni alkaa vasta nyt!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri 30 vuotta täyttänyt brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut kaunotar ilmoitti vuoden alussa, että hän odottaa esikoistaan. Nyt Rosie Huntington-Whiteley nähiin todella säteilevänä miehensä Stathamin kanssa punaisella matolla The Fate of the Furious -elokuvan ensi-illassa.

Rosie Huntington-Whiteley ei surkuttele tauolle jäänyttä mallinuraansa vaan pikemminkin päin vastoin. Nainen kertoi syntymäpäivänään hänen Instagram-kanavallaan, että hänestä tuntuu siltä kuin hänen elämänsä olisi vasta nyt kirjaimellisesti alkamassa.

#F8 premiere NYC in @brandonmaxwell @niravmodi

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

❤️

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

#F8 premiere NYC

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on