David Bowien tähdittämä 80-luvun kulttielokuva saa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Bowien ja Jennifer Connellyn tähdittämä Labyrintti lukeutuu 1980-luvun rakastetuimpiin fantasiaelokuviin. Nyt parhaiten Muppet-nukkejen luojana tunnetun Jim Hensonin ohjaama elokuva on samaassa jatkoa.

Labyrintti kertoi Connellyn esittämästä Sarah-nimisestä tytöstä, jonka täytyi pelastaa pikkuveljensä Bowien esittämän peikkokuninkaan kynsistä. Elokuva muistetaan erityisesti sen upean visuaalisen ilmeen ja Bowien roolityön ansiosta.

Uusi elokuva tulee The Hollywood Reporter -sivuston mukaan jatkamaan alkuperäisen Labyrintti-elokuvan tarinaa. Peikkokuningasta siinä ei kuitenkaan tulla näkemään David Bowien kuoleman vuoksi. Jatko-osan ohjaajaksi on kiinnitetty menestyksekkäästä Don’t Breathe -kauhuelokuvastaan tunnettu Fede Alvarez.