Isä ja lapset kuvasivat videotervehdyksen vaimolle – kävi heti köpelösti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hupaisia esimerkkejä siitä miten kotona on aina juuri silloin sattunut ja tapahtunut kun isä on jätetty yksin lasten kanssa. Nyt eräs isä päätti kuvata vaimolleen videoterveiset häneltä ja lapsilta, mutta videolle tallentuikin odottamaton tilanne kun lapsi putosi tuolilta ja alkoi itkemään.

Vaimo on lähtenyt kotoa työmatkalle, jonka ajaksi mies oli jäänyt lasten kanssa yksin kotiin. Perheenisä oli päättänyt kuvata naista varten suloisen videon, jossa hän lähettää tyttären ja pojan kanssa äidille terveisiä. Kaikki näyttää menevän oikein mukavasti lasten jutellessa kameralle, kunnes pienempi lapsista yllättäin putoaakin tuoliltaan lattialle.

Isä ei ehdi reagoimaan lapsen putoamiseen pidellessään kameraa. Poika kaatuu maahan ja lyö päänsä, minkä seurauksena hän alkaa itkemään. Isä oli varmasti ajatellut videoterveisillä kertoa äidille kaiken olevan hyvin, mutta yllättävän käänteen vuoksi tätä videota ei luultavasti lähetettykään vielä kesken työmatkan äidille.