Kuviokelluntaa ylösalaisin – video vangitsee katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa ihmisistä on nähnyt televisiosta kuviokelluntaa sekä vedenpinnan päältä että alta. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi miltä kuviokellunta näyttäisi, kun kamera käännettäisiin ylösalaisin. Nyt niin on tehty verkossa julkaistulla videolla, joka vangitsee katseet kauneudellaan.

Videolla kolme naista esittää kuviokelluntaa vedenpinnan alapuolella, ja nurinpäin käännettäessä näyttää aivan kuin ne esimerkiksi juoksisivat ja suorittaisivat erilaisia hyppyjä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat