Nainen moottoripyörällä maailman ympäri: ”Erosin ja lähdin tien päälle!”

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus on suositeltavaa heittäytyä unelmiensa vietäväksi ympärillä olevien ihmisten lannistuksesta huolimatta. Nikki Misurelli -niminen nainen päätti taannoin toteuttaa haaveensa maailman ympäri matkustamisesta moottoripyörällä.

Alaska Moto Girl -nimellä Twitterissä esiintyvä nainen sai inspiraation tempaukseen hänen ex-poikaystävänsä suunniteltua samanlaista reissua. Misurellin mukaan hän olisi halunnut lähteä miehen mukaan, mutta entisen poikaystävän mukaan nainen ei olisi pärjännyt moottoripyörämatkalla.

– Hän sanoi matkan olevan vai miehille. Hänen mukaansa se oli liian vaarallista ja intensiivistä, enkä kestäisi sitä. Niinpä erosin ja lähdin tien päälle itsekseni, Misurelli kuvailee The Independent -lehdelle.

Nainen aloitti matkansa ajamalla Honda CBR 600rr -moottoripyörällä yli 193 tuhannen kilometrin matkan Alaskasta Panamaan. Sen jälkeen hän matkusti Eurooppaan, ja matkan on tarkoitus jatkua myöhemmin Lähi-Itään sekä Pohjois-Afrikkaan.

Misurelli ei ole suunnitellut matkansa tarkkaa reittiä etukäteen. Lisäksi hän möi suurimman osan omaisuudestaan ennen matkan aloittamista. Nainen rahoittaa projektiaan tekemällä osa-aikatöitä reissujen välissä.

– Jos haluat jotain tarpeeksi, pystyt kyllä tekemään siitä mahdollista. Niin minä ajattelen matkustamisesta, Misurelli kertoo.