Rosario Dawsonilla huippunäyttävä iltapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Rosario Dawson on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa otsikoista, mutta poseerannut muutaman kerran aikakauslehtien upeissa kuvissa. Julkkisjuhlissa Rosario on nähty todella harvoin, mutta nyt poikkeus on tehnyt säännön, sillä Dawson osallistui eilen iltatilaisuuteen Hollywoodissa.

Rosario Dawson kuvattiin hänen saapuessaan Unforgettable-elokuvan ensi-iltajuhliin Hollywoodin maailmankuululla Kiinalaisella teatterilla. Hänen kullanhohtoinen iltapukunsa oli todellinen katseenvangitsija, eikä vähiten antavan etumuksensa ansiosta.

36-vuotias newyorkilainen Rosario Dawson tuli tunnetuksi jo teinityttönä näyttelemällä teinien railakkaasta juhlimisesta ja seksielämästä kertovassa Kids-elokuvassa. Sittemmin hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Sin City, Death Proof ja Zookeeper.

Splash
Splash
Splash
Splash