Se näyttää puumajalta – mutta on sisältä silkkaa luksusta!

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes jokaisen pikkupojan unelma on jossain vaiheessa lapsuutta ollut saada asua puumajassa, jossa on kaikki tarpeellinen arjen luksukseen. Iso-Britannian Dorsetissa sijaitseva puumaja täyttää luksusluokan puumajan kaikki vaatimukset.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään, että ulkoa päin puumaja näyttää melko alkeelliselta, joskin suurikokoiselta. Oven takana avautuu kuitenkin näky, joka on kuin luksusluokan omakotitalosta. Tosin tavallista paremmilla näköaloilla. Halpa vaihtoehto tämä ei ole, sillä puumaja on maksanut noin 250.000 euroa.

Sisällä on takka, täysikokoinen makuuhuone ja keittiö ja kylpyamme sekä suomalaisittain erittäin mukava yllätys – suurikokoinen sauna! Yläkerrassa on terassi, jonka kruunaavat riippumatto ja tietenkin palju, jossa asukas voi lekotella keskellä puiden lehvästöjä takuulla poissa muiden ihmisten silmistä.

YouTube
YouTube