Jenni Vartiainen syksyllä kiertueelle konserttisaleihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jenni Vartiaisen odotettu konserttisalikiertue käynnistyy Espoon Tapiolasalista 28. lokakuuta ja päättyy Tampere-talolle 18. joulukuuta. Vartiaisen edellinen Terra-kiertue päättyi syyskuussa 2015.

– Konserttisalikeikat ovat aina olleet maagisia. Valot, lavastus ja kaksi puoliaikaa antavat mahdollisuuden toteuttaa yleisölle jotain mitä muilla keikoilla ei pystyisi. Jokainen ilta on erilainen ja en malta odottaa että päästään taas kokemaan koko tunteiden kirjo yhdessä, Jenni Vartiainen kertoo.

Vartiaisen tammikuussa julkaistu single Turvasana nousi radioiden toiseksi soitetuimmaksi kappaleeksi sekä striimauspalveluiden kärkisijoille. Vartiainen julkaisee uuden singlen toukokuun alussa. Syksyn konserttisalikiertueen keikat ovat seuraavat:

28.10. Espoo, Kulttuurikeskus

3.11. Jyväskylä, Paviljonki

4.11. Savonlinna, Savonlinnasali

18.11. Kuopio, Musiikkikeskus

24.11. Lahti, Sibeliustalo

25.11. Hämeenlinna, Verkatehdas

1.12. Turku, Logomo

9.12. Oulu, Madetojan sali

15.12. Järvenpää, Järvenpää-talo

16.12. Helsinki, Kulttuuritalo

18.12. Tampere, Tampere-talo