Kannabishäät yleistyvät – alkoholijuomien sijaan tarjolla kannabista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20. huhtikuuta eri puolilla maailmaa juhlitaan kannabispäivää. 420-päivän juhlistamisen merkeissä moni polttaa kannabista, leipoo kannabista sisältäviä leivonnaisia tai osoittaa mieltään sen puolesta, että kannabiksen käytöstä tulisi omassa maassa laillista.

Kannabiksen käyttäminen on monissa maissa jo laillista, minkä vuoksi se on alkanut näkymään esimerkiksi Coloradossa, Kaliforniassa, Washingtonissa ja Oregonissa järjestetyissä häissä. Elite Daily -sivuston mukaan nouseva trendi häissä on tarjoilla häävieraille alkoholin sijaan kannabista eri muodossa.

Häihin voidaan suunnitella esimerkiksi kannabisbuffet tai -baari, jossa niin kutsuttu pilvimikko auttaa vieraita valitsemaan oman päihdemuotonsa oikein. Häissä voidaan tarjoilla esimerkiksi erilaisia sätkiä, makeisia tai kannabisleivoksia ja -kakkuja.

Kannabishäihin ihmiset voivat hakea inspiraatiota niille järjestetyiltä omilta kannabishäämessuilta. Cannabis Wedding Expo -tapahtuma järjestetään San Franciscossa 30. huhtikuuta, jolloin halukkaat voivat mennä etsimään ideoita omiin kannabistarjoiluihinsa.

https://www.instagram.com/cannabis_wedding_expo/