Kannabiskeittokirja julkaistiin Yhdysvalloissa

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Yhdysvaltojen osavaltiot ovat laillistaneet kannabiksen käyttämisen niin lääkkeenä kuin myös viihdekäytössä. Samalla maahan on kasvanut miljardeja dollareja laillisesti tuottava bisnes jättimäisistä verotuloista puhumattakaan.

Splash

Nyt Yhdysvalloissa on julkaistu kannabiskeittokirja. Eilen vietettiin kansainvälistä 420-kannabispäivää, ja samalla Marijuanan Martha Stewart -lempinimellä kutsuttu 62-vuotias Laurie Wolf julkaisi keittokirjansa Cooking With Cannabis.

Kannabiksen jo vuosia sitten laillistaneessa Oregonin osavaltiossa asuva Wolf pyörittää Laurie & MaryJane -verkkosivua ja kertoo nyt myös kirjassa reseptejään maukkaisiin herkkuihin. Erityisesti kannabis-artisokkadippi ja kannabis-bruchetta ovat saaneet kovasti huomiota.

Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat