Kim Kardashian paljasti laihdutusniksinsä – someraivo repesi heti!

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tekee jatkuvasti paljon töitä oman ulkonäkönsä ja vartalonsa eteen. Hän noudattaa tarkkaa ruokavaliota ja kuntoilee säännöllisesti. Nyt hän kuitenkin ilmoitti Twitter-kanavallaan, että sairastuminen on kaikista paras laihdutuskeino.

Kim Kardashian aiheutti sosiaalisessa mediassa ihmetystä kertomalla, että flunssa on paras laihdutuskeino. Nainen kertoi tulleensa flunssaan sopivasti juuri ennen Met Gala -juhlagaalaa, ja onnistui sairastelun myötä karistamaan vyötäröltään vielä ylimääräiset kolme kiloa.

Ihmiset ovat olleet ihmeissään naisen twiitistä, joka ilmeisesti oli kuitenkin pilke silmäkulmassa kirjoitettu. Fanit eivät ole ymmärtäneet sitä miten miljoonien seuraama nainen voi antaa nuorille noin edesvastuuttoman neuvon, jonka mukaan flunssan sairastaminen on paras laihtumiskeino. Kohun jälkeen nainen on poistanut alkuperäisen twiitin, jossa luki: ”The flu can be amazing diet. So happy it came in time for the Met gala”.

Twitter
Twitter
Twitter