Oletko syönyt Pringles-perunalastut aina väärin?

Ruoka · Tim Isokivi

Olipa kyse pastan keittämisestä, kananmunan kuorimisesta tai matkalaukun pakkaamisesta, internet paljastaa harva se päivä meidän tekevän arkipäiväiset asiat täysin väärin. Tuorein tällainen paljastus koskee perunalastujen syömistä.

Monet ovat saattaneet kuvitella Pringles-sipsien olevan maustettuja molemmilta puolilta. Tämän vuoksi sipsit syödään yleensä niin, että sipsien purkin pohjaan osoittava puoli koskettaa kieltä. Perunalastujen maun maksimoimiseksi ne kannattaisi kuitenkin syödä juuri toisin päin.

Pringlesejä valmistavan Kellog’s-yhtiön edustaja kertoi Metro-lehdelle, että ainoastaan sipsien yläosa maustetaan. Sipsit kannattaisi siis laittaa makuelämyksen takaamiseksi suuhun niin, että niiden yläosa koskettaa kieltä nielun sijaan.

Paljastus tulee epäilemättä monille järkytyksenä. Sipsien kielelle sopivan muodon ansiosta nyt vääräksi todettu tapa saattaa nimittäin tuntua luonnollisemmalta vaihtoehdolta.