Pulu löytyi menehtyneenä – nainen ryhtyi antamaan tekohengitystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Linnut törmäävät päivittäin talojen ikkunoihin ja voivat menehtyä törmäyksen aiheuttaman kovan iskun seurauksena. Joka päivä ihmiset eivät kuitenkaan yritä antaa linnuille ensiapua kuten nyt videolla näkyvä nainen.

Charlotte on julkaissut Twitter-kanavalla videon, jossa nähdään miten nainen on ryhtynyt antamaan ensiapua pululle, joka on ilmeisesti törmännyt ikkunaan. Nainen antaa linnulle tekohengitystä ja painaa linnun rintakehää toivoen, että lintu vielä heräisi ja lähtisi uudelleen lentöön.

Tekohengityksen jälkeen nainen kääntää linnun toisin päin tarkkaillakseen, että tokenisiko lintu vielä. Pulun pää notkahtaa pitkälle alaspäin ja näyttää siltä, että sen niskat ovat katkenneet törmäyksen seurauksena. Nainen oli laskenut pulun maahan ja jatkanut matkaansa. Myöhemmin Charlotte oli kommentoinut julkaisemaansa videota ja sanonut, että näki lokin syömässä kyseistä pulua.