Sukeltaja tervehti ankeriasta – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sukeltajat näkevät aina mielenkiintoisia kaloja ja muita mereneläviä sukeltaessaan merien syvyyksissä. Eräs sukeltaja näki meren pohjassa uiskentelevan ankeriaan, jota hän päätti käydä rohkeasti tervehtimässä.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa sukeltaja huomaa meren pohjassa uiskentelevan ankeriaan. Mies päättää mennä tekemään lähempää tuttavuutta ja ui sen luokse silittämään ankeriasta. Mies yrittää saada ankeriasta pois sen kolosta, jolloin ankerias pääsee yllättämään sukeltajan.

Sukeltaja oli varmasti ajatellut, että ankerias peruuttaa kolostaan pois kun mies koskettaa sitä. Miehen yllätykseksi ankerias päätti kuitenkin tehdä yllättävän liikkeen ja kurkata toisesta kolosta hyvin pelottavan ilmeen kera suu auki.