Eva Longoria on upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on yksi näyttelijäkaunottarista, jotka eivät tunnu vahenevan lainkaan. Eva vakuuttaa näkevänsä paljon vaivaa ulkonäkönsä eteen.

Parhaillaan kaunotar lomailee Havaijilla aviomiehensä Jose Antonio Bastonin ja ystäviensä kanssa. Eilen Täydellinen nainen kuvattiin pulahtamassa uimaan Tyynen valtameren aaltoihin.

42-vuotias Eva Longoria kertoi äskettäin People-lehden haastattelussa, että hyvän ihon ja nuorena säilymisen suhteen ei ole mitään oikotietä tai salaisuutta. Longoria on kertonut, että hän käyttää päivittäin kasvoillaan monia eri kosteusvoiteita, laittaa öisin kasvoilleen kosteuttavan seerumin, juo vettä litratolkulla joka päivä ja muistaa käyttää joka päivä aurinkorasvaa kasvoillaan.

Eva Longorian mukaan kauneuden salaisuus on se, että ei ole olemassa mitään salaisuutta. Nuorekkaan ulkonäön ja terveen ihon saa kaunottaren mukaan sillä, että jaksaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi. Longoria kertoo tekevänsä paljon vartalonsa eteen. Hän rakastaa muun muassa juoksemista ja harrastaa myös joogaa ja pilatesta.

Splash
Splash
Splash
Splash