Demi Lovato esitteli rintojaan – huippuseksikkäänä uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias Demi Lovato ilmoitti faneilleen aiemmin tänä vuonna, että hän tulee pian julkaisemaan uutta omaa musiikkia yhteistyökappaleiden lisäksi. Sillä välin hän on kuitenkin päättänyt julkaista muutaman kesäisen kuvan faniensa iloksi.

Demi Lovato on ollut yli viisi vuotta raittiina ja näyttää voivan nyt paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Laulajatar julkaisi juuri omalla Instagram-kanavallaan itsestään kaksi uimapukukuvaa, joissa nainen poseeraa kameralle hyvin paljastava ranta-asu yllään.

Demi Lovato on asettanut rintansa kuin tarjottimelle pukeutuessaan hyvin paljastavaan uimapukuun. Seksikkään uimapuvun kaulaaukko on hyvin syvään uurrettu ja se onnistuukin vain hädin tuskin peittämään rinnoista nännit ja rintojen ulkosyrjät.

Why not? 😏

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

So ready for summer ☀️🌊🌴

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on