Isoveli yllätti ikävöineen pikkuveljen – ihana jälleennäkeminen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisarukset ovat toisilleen todella tärkeitä ja sisarusten välille muodostuukin aina hyvin vahva ja erityinen side. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa kaukana asuva isoveli on käynyt yllättämässä pikkuveljen saapumalla kotiin ilman ilmoitusta.

Isoveli asuu Dallasissa ja hänen muu perheensä pikkuveli mukaan lukien asuu Ohiossa, minkä vuoksi heidän välillään on yli 1.700 kilometriä eikä perhe ole usein yhdessä koolla. Isoveli on tiennyt pikkuveljen kaivanneen häntä, minkä vuoksi hän päätti järjestää pikkuveljelle yllätyksen saapumalla ilmoittamatta kotiin.

Videolla nähdään veljesten ihana jälleennäkeminen. Pikkuveli hyppää heti isoveljen syliin kun hän huomaa veljensä kotona. Pikkuveli ei ole uskoa todeksi sitä, että isoveli todella seisoo hänen edessään, minkä vuoksi hän ei haluaisi päästää ollenkaan nuoresta miehestä irti.