Juoksumatolla voi juosta myös näin – 1 mies ja 15 juoksumattoa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Fitness-maailmassa kuvataan ahkerasti treenivideoita ja esitellään suorituksia muille kuntoiluun hurahtaneille. Nyt esittelyyn nousee puolalainen treenaaja, joka hyödyntää kuntosalin tyhjillään olevia juoksumattoja tehokkaasti.

Sen sijaan, että videolla esiintyvä kuntoilija tyytyisi juoksemaan yhdellä kuntoilulaitteella, päättää hän juosta kerralla koko juoksumattorivistön läpi. Hän on asettanut 15 juoksumattoa samalle nopeudelle ja selvittää tiensä kaikkien kuntoilulaitteiden yli ansioikkaasti. Miehen suoritusta katsoessa oma juoksumattohölkkä tuntuu suorastaan säälittävältä.

Suoritus on kuvattu useasta eri kamerakulmasta. Juoksumatot ovat hyödyllisiä treenivälineitä etenkin suomalaisille, jotka eivät pääse talvella lenkkipoluille kirmaamaan. Juoksumattotreeni parantaa kuntoa ja kestävyyttä.