Kissoilla aina pahat mielessä – tämä video todistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että mikäli henkilö mielii saada hyvät naurut monta kertaa päivän aikana hänen kannattaa hankkia itselleen kissa. Kissoilla on välillä todella erikoisia tapoja ja leikkejä, ja ne ovat tunnettuja myös siitä, että ne tekevät kaikkea kiellettyä heti kun ihmisen silmä välttää.

Hauskalla videolla nähdäänkin nyt koostettuna videoita kissoista, jotka ovat kameran kuvatessa todistaneet oman pahan puolensa. Kissat tuntuvat välillä tekevän kiellettyjä asioita vain huvin vuoksi tietäessään, että ne ovat pahan teossa.

The Pet Collective on koostanut hulvattoman videon, jossa nähdään miten vekkuleita ja julmia kissat osaavat olla sekä ihmisille että toisille lemmikeille. Niiden jokainen liike vaikuttaa todella harkitulta kun ne esimerkiksi pudottelevat tavaroita tai työntävät toisen kissan portailta alas, minkä vuoksi teot vaikuttavatkin huvittavilta kaikessa julmuudessaan.