Kovaääninen seksi häiritsi tennisottelua: ”Ei se voi olla noin hyvää!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridassa pelattu tennisottelu keskeytyi tiistaina härskillä tavalla. Sarasota Open -turnauksessa pelatun Frances Tiafoen ja Mitchell Krugerin välisen ottelun aikana jostain alkoi kuulua voimakasta seksin harrastamisen ääntä.

Ottelusta kuvatulla videolla pelaajat alkavat hämmästelemään kentälle kantautuvaa yllättävää meteliä. Pelin selostaja kuvaili tilannetta erikoiseksi ja pohti, tulivatko äänet kenties jonkun puhelimesta. Hetken hiljaisuuden jälkeen meteli alkoi uudelleen.

– Ei se voi olla noin hyvää!, Frances Tiafoe huusi kentällä.

Selostaja totesi etteivät äänet tule puhelimesta, vaan jonkun asunnosta läheisen järven rannalta. Seksiä kovaan ääneen harrastaneet eivät olleet ainoita joita onnisti kyseisenä iltana. Tiafoe nimittäin voitti ottelun siitäkin huolimatta, että häiriötekijät veivät hänen huomionsa hetkellisesti pois pelistä.