Lapset kuvailivat Jumalan ulkonäköä – kuvittaja piirsi mielikuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uskonto on jokaiselle ihmiselle henkilökohtainen asia, ja jokaisella on varmasti jokin näkemys Jumalasta uskonnosta riippumatta. Nyt videolla nähdään millaisena lapset Jumalan kuvittelevat.

WatchCut Video on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he pyysivät eri-ikäisiä lapsia kertomaan millaisena he näkevät Jumalan. Jokaisella lapsella on jokin kuva siitä millainen Jumala on, ja videolla kuvittajan haaste on piirtää lapsen näkemykset paperille.

Jonkun mielestä Jumala voi olla nainen, toisen mielestä mies, minkä lisäksi ihmiset voivat ajatella Jumalan ihonvärinkin olevan erilainen. Lasten näkemykset olivat kuitenkin hieman räikeämpiä, sillä yhden lapsen mielestä Jumala oli näkymätön, yksi ajatteli Jumalan olevan sammakko ja yhden pojan mielestä Jumalalla oli kaksi päätä.