Tyga löysi uuden rakkaan – syyllisyys paistaa kasvoilta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner erosi räppäripoikaystävästään Tygasta vasta pari viikkoa sitten, mutta mies on nähty jo nyt uuden naisen kanssa. Tyga on alkanut tapailemaan pari vuotta sitten TMZ-sivuston mukaan Justin Bieberinkin kanssa seurustellutta Jordan Ozunaa.

Jordan Ozuna on monien mielestä näyttänyt hyvin paljon Kylieltä, mitä onkin vaikeaa kieltää sillä tummahiuksisella ja kurvikkaalla nuorella naisella on hyvin paljon samaa hänen ulkonäkönsä puolesta Kylie Jennerin kanssa. Nyt uudesta parista on alkanut kiertämään sosiaalisessa mediassa kuvia, jotka ovat huvittaneet monia Tygan ilmeen vuoksi.

Paparazzi on onnistunut ottamaan Tygasta ja Jordan Ozunasta kuvia, joissa nainen keskittyy ilmiselvästi poseeraamiseen, mutta Tyga näyttäisi yrittävän vain käsitellä hänen sisällään kuohuvaa tunnemyrskyä. Kuva on lähtenyt leviämään verkossa miehen koomisen ilmeen vuoksi, koska monien mielestä syyllisyys paistaa hänen kasvoiltaan todella kirkkaasti.

The look on his 😳😫

Publié par LATRUTH sur vendredi 21 avril 2017