Valehtelevat viettelijät -tähdet yrittivät selvitä jätti-Jengasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittua Valehtelevat viettelijät -teinisarjaa on tehty jo vuodesta 2010 lähtien, ja sen seitsemännen ja viimeisen tuotantokauden ensimmäinen jakso on saanut juuri Yhdysvalloissa ensi-iltansa. Nyt BuzzFeed laittoi ohjelman näyttelijättäret pelaamaan jättikokoista Jenga-peliä samalla kun he vastasivat televisio-ohjelmaan liittyviin kysymyksiin.

Videolla sarjan näyttelijät Shay Mitchell, Lucy Hale, Ashley Benson, Troian Bellisario ja Sasha Pieterse kertoivat, että viimeistä jaksoa oli todella tunteellista kuvata. Naiset odottavat kuitenkin jo innoissaan uusia haasteita ja projekteja, jotka liittyvät esimerkiksi johonkin muuhun aikakauteen tai teatterityöhön.

Ashley Benson kertoi, että hurjin hänen kokemansa tilanne kuvauksissa oli se, kun hän joutui roikkumaan todella korkealla köyden varassa useita tunteja. Nainen paljasti pelkäävänsä korkeita paikkoja, mikä teki tilanteesta vieläkin kauhistuttavamman näyttelijälle.