Onnen päivät -hittissarjan naistähti Erin Moran löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin 1970- ja 1980 -luvuilla lukeutuneen Onnen päivät -televisiosarjan tähti Erin Moran on kuollut 56-vuotiaana. Hänet löydettiin kuolleena Indianan osavaltiossa lauantaina iltapäivällä. Kuolinsyystä ei ole vielä tietoa, mutta se tullaan selvittämään ruumiinavauksessa.

Suomessakin jättisuosioon nousseen sarjan naistähti muistetaan Cunninghamin perheen Joanie-tyttärenä, jonka isoveljeä esitti tuleva elokuvaohjaaja Ron Howard.

Myös Joanie Loves Chachi -televisiosarjassa naispääosaa esittänyt Moran oli pitkään ongelmissa yksityiselämänsä puolella, sillä neljän vuotta sitten hän jäi varattomana kodittomaksi aviomiehensä Steve Fleischmannin kanssa. Lisäksi Moran kärsi pitkään päihdeongelmista.