Joanna Krupan asu petti – tuulenpuuska nosti hameen korviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Eilen Joannan asuvalinta ei osunut aivan nappiin Hollywoodissa.

Joanna oli saapumassa West Hollywoodissa sijaitsevaan Craigs-ravintolaan lounaalle, kun tuulenpuuska teki hänelle niin sanotut marilynmonroet nostamalla asun ylös ja paljastamalla alushousut. Onneksi Joannalla oli tällä kertaa alushousut jalassaan.

37-vuotias Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.

Splash
Splash
Splash