Kim Kardashian kiemurteli peilin edessä – nautti omasta peilikuvastaan bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on tehnyt toisen lapsen syntymän jälkeen todella paljon töitä päästäkseen taas siihen kuntoon, jossa hän oli ennen raskautta. Nainen on lyhyessä ajassa saavuttanut kuitenkin enemmän kuin oli alun perin osannut toivoakaan, koska hän on nykyään tiukan ruokavalion ja kovan treenin tuloksena saanut itsensä parempaan kuntoon kuin koskaan aikaisemmin.

36-vuotias kahden lapsen äiti on todella ylpeä nykyisestä vartalostaan ja hänen onnistuneesta painonpudotuksestaan, minkä vuoksi hän nauttiikin todella paljon kovan työn tuloksena saadun vartalon esittelemisestä. Tällä kerralla nainen kuvasi itsestään videon, jossa hän kokeili hopeisia bikinejä peilin edessä.

Kim Kardashian julkaisi omalle Snapchat-kanavalleen pari videota, jotka hän oli kuvannut hämärässä huoneessa peilin edessä. Videoilla nainen kiemurtelee ja näyttää nauttivan peilikuvastaan esitellessään hoikassa kunnossa olevaa vartaloaan kameralle.

Follow @KimKardashianSnap for more 🍑

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on