Kissa yritti puhdistaa itseään – takatassu oli eri mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Itseään läpikotaisin puhdistavat ja nuolevat lemmikit ovat kaikille lemmikkienomistajille tuttu näky. Nyt videolla nähdään kuitenkin hieman erikoisempi tilanne, jossa hassu kotikissa ei ole saada omaa tassuaan kuriin halutessaan puhdistaa sen.

Hylke-niminen kissa on istunut perheen kotisohvalla kun se on päättänyt alkaa puhdistamaan omia tassujaan. Kun omistaja oli huomannut, että kissalla oli hauska ongelma tassunsa kanssa, hän oli alkanut kuvaamaan kissaa. Kissa ei ollut saada kiinni omasta takatassustaan, jonka se halusi puhdistaa.

Hylke-kissa on omistajan mukaan perheen pikkupelle, joka haluaa aina hassutella ja leikkiä. Omistajan mukaan kissan leikkimielisyys käy jopa sen omista putsaushetkistä ilmi kun kissa esittää, että sen oma takatassu ei halua tulla puhdistetuksi.