Näin koirat osaavat puhua – video todistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ilmaisevat omia halujaan ja tunteitaan ihmisille erilaisilla ääntelyillä. Nyt hauskalla koostevideolla nähdään, että koirilla onkin melko vaikuttava repertuaari erilaisia ääniä, joiden avulla he yrittävät tulla ymmärretyksi.

Kerroimme aiemmin siperianhuskyrotuisesta koirasta, joka ilmaisi itseään melko selkeästi sanomalla omistajilleen ei, kun he yrittivät viedä sitä sisätiloista ulos kenneliin. Tämä kooste kuitenkin osoittaa, että moni muukin koira luulee osaavansa puhua ja esimerkiksi jokellella kuin vauva.

Monet koirat osaavat ulvoa, haukkua ja vinkua. Videomateriaalilta on kuitenkin huomattavissa, että todella monet lemmikit keksivät vielä enemmän eri variaatioita äänistä halutessaan kertoa jotakin. Monien koirien ääni on niin korkea ja tasainen, että se kuulostaa selkeiden tavujen vuoksi aivan ihmisten puheelta.

Talking Dogs

Dogs say the darndest things:

Publié par The Pet Collective sur jeudi 9 mars 2017