54-metrisen superjahdin näyttävä erikoiskuljetus Pietarsaaressa – rekat kuin pikkuautoja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Baltic Yachtsin purjeveneet ovat maailmankuuluja luksusjahteja, jotka saavat aikaan alan piirissä huokauksia missä tahansa niitä ihastellaankin. Yhtiön tuorein kaunotar on maailman suurin lasikuitualus, Baltic 175 -superjahti Pink Gin VI, joka on nyt kuvattu kuljetettavana maantiellä Pietarsaaren lähellä.

Valokuvissa ja videoilla nähdään miten erikoiskuljetus etenee upeassa merimaisemassa sillan yli Larsmossa. Bosundista Pietarsaareen vesillelaskua varten siirretyssä Baltic 175 -superjahdissa on seitsemän täysin varusteltua hyttiä, joista yksi on omistajan sviitti. Lisäksi jahdissa on neljä henkilökunnan hyttiä. Design Unlimitedin suunnittelemalla aluksella on pituutta peräti 54 metriä ja masto nousee peräti 67 metriä vedenpinnasta.

Uuden aluksen valmistumisen merkittävyydestä on osoituksena myös, että sen kunniaksi suunniteltiin yhdessä Kyrö Distillery Companyn kanssa oma nimikkidrinkki The Baltic Pink Gin Cocktail, jossa on käytetty isokyröläistä Napue Rye Giniä.

Baltic Yahts
Uuden aluksen kunniaksi suunniteltiin oma drinkki Napue Rye Ginistä.