Mick Jaggerin tytär bikinimalliksi – näyttää muodollisesti pätevältä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on luonut viime vuosien aikana uraa mallina. Alunperin 18-vuotiaana kuuluisuuteen noussut nainen on nähty muun muassa Just Cavalli -hajuveden rohkeassa mainosvideossa.

Nyt Georgia May Jagger on kuvattu bikinimallina, kun hän poseerasi Volcomin uuden ympäristöystävällisen Simply Solid -malliston mallina yhdessä muutaman muun kaunottaren kanssa. Kampanjan muut mallit ovat surffarit Coco Ho, Quincy Davis ja Maud Le Car sekä mallikaunottaret Tina Kunakey ja Keilani Amus.

25-vuotias Georgia May Jagger poseerasi jo 18-vuotiaana yläosattomissa brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoksissa. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.

Splash
Splash
Splash