Katie Price matkusti ketunturkkikengissä – fanit raivoissaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias malli ja realitytähti Katie Price pitää faniensa shokeeraamisesta ja tekeekin sen yleensä hyvin näyttävästi esimerkiksi paljastavien kuvien avulla. Nyt nainen sai faniensa vihat niskoilleen kun hän julkaisi itsestään kuvan, jossa hän oli pukenut jalkaansa ketun turkilla päällystetyt kengät.

Katie Price tunnetaan eläinrakkaana naisena, jolla on paljon lemmikkejä ja oma TAM Beauty -niminen meikkilinja, jonka tekoprosessissa tai testaamisessa ei ole käytetty eläimiä. Nyt Nainen kuitenkin esitteli uusia pörröisiä kenkiään, joiden oranssi karva on ketusta peräisin.

Katie Price julkaisi ketunkarvatossuistaan kuvan lauantaina, minkä jälkeen hän sai tuntea kommenttikentässä monien fanien vihan ja paheksunnan. Pricen Real Fur Slides -turkiskengät olivat hyvin provosoivat ja saivat fanit nimittämään naista julmaksi, aivottomaksi ja idiootiksi tukiessaan kyseistä yritystä.

Off on road trip @realfurslides

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on