Kylie Jenner ja Kim Kardashian kuin toistensa kloonit – uskomaton yhdennäköisyys

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen kuopuksella Kylie Jennerillä on menestyvä kosmetiikka-alan yritys Kylie Cosmetics. Isosisko Khloe Kardashian on aiemmin tehnyt Kylien kanssa yhteistyötä lanseeraamalla yhdessä hänen nimeään kantavan huulipunasarjan Kylie Cosmetics -merkille. Nyt isosisko Kim on tekemässä saman perässä.

Kylie Jenner ilmoitti eilen Instagram-kanavalleen julkaisemalla videolla, että hän tekee nyt yhteistyötä myös hänen isosiskonsa Kimin kanssa. Mainosvideolla siskokset näyttävät aivan toistensa kaksoisolennoilta kun kummankin hiukset on stailattu samalla tavalla ja siskosten meikkikin on tehty täysin identtisiksi.

Kasvoihinsa useita kauneuskirurgisia operaatioita huhujen mukaan tehnyt Kylie on jo aiemmin saanut kritiikkiä siitä, että hän yrittäisi täyteaineilla ja muilla toimenpiteillä tehdä itsestään Kimin näköistä. Videolla naisten yhdennäköisyys käy todella selvästi ilmi, kun naiset näyttävät toistensa klooneilta mainostaessaan uutta KKW X KYLIE -tuotesarjaa.

COMING SOON @kyliecosmetics #KKW

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on