Naiset valkaisivat hampaansa aktiivihiilellä – erikoinen lopputulos

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hampaiden valkaisemiseen on olemassa monia erilaisia kotikonsteja. Osa käyttää valkaisevia hammastahnoja, osa kookosöljyä, kurkumaa tai esimerkiksi ruokasoodaa. Hiljattain myös aktiivihiilen käyttäminen hampaiden valkaisemiseen on alkanut yleistymään.

Aktiivihiili puhdistaa ja vaalentaa hampaita, minkä lisäksi se poistaa suusta bakteereja ja vahvistaa ikeniä. Markkinoille on tullut jo mustia hammastahnoja, joissa on käytetty juuri aktiivihiiltä salaisena ainesosana. Nyt Boldly-kanavan videolla nähdään miten aktiivihiilellä valkaiseminen tapahtuu käytännössä.

Kuusi naista ovat intoutuneet testaamaan aktiivihiilivalkaisua, koska he ovat nähneet monien kauneusbloggaajien vannovan sen nimeen. Valkaisuaine ei maistu naisten mielestä pahalta, mutta musta tahna hampaissa näyttää melko koomiselta, minkä vuoksi kaverusten on vaikeaa olla nauramatta toisilleen. Naisten mielestä aktiivihiili toimi, joten karu näky harjatessa oli sen arvoista.