Opiskelijan unelmasta totta – Dr Pepper -suihkulähde pihaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansasin yliopistossa opiskeleva Claire Daniels sai taannoin huomata unelmien käyvän joskus toteen. Tässä tapauksessa unelmana oli saada ikioma Dr Pepper -suihkulähde.

Opiskelija oli vitsaillut joulukuussa juovansa niin paljon Dr Pepperiä, että hän tarvitsisi kotiinsa virvoitusjuomaa täynnä olevan lähteen. Nuoren naisen yllätykseksi yhtiön edustajat saapuivat kuukausia myöhemmin asennuttamaan sellaista hänen pihaansa.

Virvoitusjuomajätin tuotepäällikkö Lyndsay Loomer kertoo Kansas State Collegian -lehdelle opiskelijan twiitin inspiroineen yhtiön markkinointitiimiä kehittelemään tosielämän Dr Pepper -suihkulähteen. Sen lisäksi yhtiö lahjoitti Danielsille yli tuhat tölkillistä Dr Pepperiä.

– Se oli aivan hullua. Olen vieläkin aivan hämmästynyt, Daniels kuvaili yllätystään suihkulähteen ilmestyttyä hänen kotipihalleen.