Pelastettu kissa menetti näkönsä ja kuulonsa – näin nauttii yhä elämästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hank-niminen kissa on pelastettu pentuna omistajalta, joka oli hamstrannut kotonaan kymmeniä kissoja ja joutunut lopulta laiminlyömään suuren määrän vuoksi niiden hoitamista. Pentuna saatujen tulehdusten ja sairauksien vuoksi Hank-kissalta on lähtenyt jo pienenä näkö ja kuulo.

Hank pelastettiin pentuna omistajalta muiden kissojen kanssa ja vastoinkäymisistä huolimatta kissaa ei haluttu lopettaa. Hoitajat olivat heti huomanneet kissan elämänhalun ja sinnikkyyden, jonka ansiosta kissa onkin selviytynyt erinomaisesti ilman kuulo- tai näköaistia.

Hank on sopeutunut hyvin kotiinsa ja tuntee sen läpikotaisin, mikä mahdollistaa vapaan ja stressittömän liikkumisen sisätiloissa. Hank rakastaa rapsuttelemista ja leikkimistä, ja onkin erityisen vilkas, leikkimielinen ja rohkea kissa.