Serena Williams yllätti vauvamasulla – jo 5 kuulla raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias tennistähti Serena Williams on raskaana ja odottaa esikoistaan hänen miehensä Alexis Ohanianin kanssa. Williams julkaisi ilouutisen hänen Snapchat-kanavansa seuraajille kuvalla, jossa nähdään jo hieman pyöristynyt vauvavatsa.

Serena Williams kertoi raskaudestaan kuvalla, jossa hän esitteli sivuprofiiliaan uimapuvussa peilin kautta napatussa otoksessa. Yllättävässä kuvassa tennistähti esittelee pientä vauvamasuaan ja kertoo olevansa raskaudessaan jo viikolla 20.

Serena WIlliams meni kihloihin viime joulukuussa hänen poikaystävänsä Alexis Ohanianin kanssa. Raskaus tuli monille täysin yllätyksenä, koska vasta muutama päivä sitten Williams on esitellyt rautaisia vatsalihaksiaan kuvien muodossa Instagramissa. Kuvat ovat nyt kuitenkin osoittautuneet arkistojen helmiksi naisen ollessa raskaana.

Just because

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on