Tämä ripsivärimainos kiellettiin – tällä tavalla asiakkaita huijattiin!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cara Delevingne on toiminut Rimmelin uuden Scandaleyes Reloaded Mascara -ripsivärin mainoskasvona. Nyt mainos on kielletty Daily Mail -lehden mukaan siitä syystä, että se johtaa asiakkaita paikallisen mainonnan eettisen neuvoston mukaan harhaan.

Mainoksessa on käytetty neuvoston mukaan sellaisia jälkikäsittelyn keinoja, jotka ovat tehneet ripsistä epäluonnollisen pitkät. Tämän lisäksi mallille on lisätty irtoripsiä, minkä vuoksi lopputulos on sellainen, jota pelkällä mainostettavalla ripsivärillä ei saataisi aikaiseksi.

Mainoksessa on mukana lähikuvia, joissa malli Cara Delevingne levittää ripsiväriä ripsiinsä. Ripsiväriharja on kuitenkin puhdas ja lopputulos on tehty pelkästään irtoripsien ja jälkikäsittelykeinojen avulla. Mainontaa valvovan tahon mukaan tällainen menettely ei ole sallittua silloin kun kyseessä on nimenomaan pidentävä ja tuuhentava ripsiväri.