Kourtney Kardashian rannalla – bikinit jäivät aivan liian pieniksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja liikenainen Kourtney Kardashian täytti juuri 38 vuotta. Nainen ei tunnu juuri ulkonäöltään vanhenevan, ja kolmen lapsen äiti onkin paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Nyt Kourtney on suunnannut lomalle.

Paparazzi ikuisti Kardashianin eilen viettämässä rantalomaa Meksikossa yhdessä ystäviensä kanssa. Upeavartaloinen julkkiskaunotar asteli ylväästi rantahiekalla punaisissa bikineissä. Hänen bikiniensä yläosat tosin näyttivät jääneen pieniksi.

Kourtney Kardashian juhlisti viime viikolla syntymäpäiväänsä julkaisemalla itsestään alastonkuvan. Nainen kirjoitti kuvaansa tekstin: ”Birthday suit”, ja kaunotar tuntuukin olevan hyvin sinut vartalossa, jonka hän on on onnistunut vuosien varrella muokkaamaan. Sensuellissa kuvassa syntymäpäiväsankari nousi alastomana vedestä.

Splash
Splash
Splash
Splash