Nämä lemmikit tuntevat maanantain tuskan – tuntuuko sinusta samalta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan maanantai ja uusi alkava työviikko tuovat mukanaan jännittäviä ja raskaita haasteita. Arkeen paluu voi tuntua välillä ylitsepääsemättömän raskaalta rentouttavan viikonlopun jälkeen. Nyt YouTube-videolla nähdään lemmikkejä, jotka tietävät tasan mistä nyt puhutaan.

The Pet Collective -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään lemmikkejä, jotka ovat todella poikki. Lemmikkien elämä ei ole kovinkaan raskasta tai stressaavaa, minkä vuoksi niiden uupumus alkaa lähinnä naurattamaan omistajia.

Laiskat lemmikit ovat monille omistajille tuttu näky. Välillä lemmikkejä ei tahdota saada ulos mikäli sää on huono, ja joskus ne ovat yksinkertaisesti niin väsyneitä pitkän lenkin jälkeen että ne eivät pysty millään pitämään silmiään auki. Rentoutuminen ja elämästä nauttiminen ovat stressistä palautumisen kannalta tärkeäitä asioita, minkä nämä karvaiset ystävät näyttävät todella tietävän.