Tyttö käytti poikaystävän kivespusseja meikkausvälineenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää tunnetusti toinen toistaan erikoisempia villityksiä, haasteita ja trendejä. Niistä tuorein on lajissaan aivan omaa luokkaansa, sillä sen aloittaneessa videossa nuori nainen käytti poikaystävänsä kivespusseja meikkausvälineenä.

Johnna Hines julkaisi Twitterissä videon, jossa hänellä on otsassaan meikkivoidetta. Tämän jälkeen kuvaan astuu poikaystävä Damon Richards, jonka kivespussit Johnna kaivaa housuista ja ryhtyy levittämään niillä meikkivoidetta kasvoilleen.

Poikkeuksellisesti emme julkaise kyseistä videota verkkosivuillamme, mutta se on katsottavissa linkin takana. Tyttöystävä kertoi julkaisseensa alunperin vitsiksi tarkoitetun videon Instagramissa, koska ystävät eivät uskoneet hänen uskaltavan tehdä sitä. Nyt neitokainen epäilee käynnistäneensä uuden sometrendin. Aika näyttää miten laajalle se vielä leviää.